Επικοινωνία | +30 210 281 7136 | info@michostours.gr

e bannerespaEΤΠΑ728X90

Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Γνωρίστε την Michos Tours, εμπιστευτείτε 50 χρόνια εμπειρίας

Η ιστορία της εταιρίας μας στον χώρο των επιβατικών μεταφορών ξεκινάει το 1974, όταν ο Αργύριος Μίχος αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο του και να κάνει την αγάπη του για τα λεωφορεία και τα ταξίδια επάγγελμα. Αυτοδημιούργητος και πολυπράγμων, καταφέρνει να πολλαπλάσιάσει τα λεωφορεία και να μεγενθύνει το μεταφορικό έργο που αναλαμβάνει.

Για τα επόμενα 38 χρόνια ακολούθησε με πάθος αυτό το δρόμο έχοντας πάντα για πυξίδα του την ασφάλεια και την άριστη εξυπηρέτηση των επιβαινόντων . Το 1990 η εταιρία έχει πλέον 9 ιδιόκτητα λεωφορεία και μεταφέρει καθημερινά 1600 άτομα , κυρίως μαθητές.Το 1997 η εταιρία αποκτά δική της νομική υπόσταση καθώς γίνεται Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνς και ο Αργύριος Μίχος ορίζεται διαχειριστής της.

Το 2012 αποσύρεται αφήνοντας στον γιό του, Γιώργο Μίχο, παρακαταθήκη 12 λεωφορεία και την εμπειρία διαχείρισης μεγάλων έργων μεταφοράς μέχρι και 40 δρομολογίων ανά περιόδους. Ο Γιώργος Μίχος, πάντα με γνώμονα τις ίδιες ιδρυτικές αξίες (συνέπεια , ασφάλεια , εξυπηρέτηση, τιμιότητα) συνεχίζει το έργο αξιοποιώντας την συσσωρευμένη εμπειρία της εταιρίας και αναγνωρίζοντας την ευθύνη που επιβάλλει η ιστορία της.

0
Χρόνια
0
Χιλιόμετρα
0
Επιβάτες
0
Συνεργάτες

Η ιστορία μας

Από την ίδρυση μέχρι σήμερα, όλη η πορεία της Michos Tours Typography
1974
1974 -Ίδρυση
Michos Tours history

Ο Αργύριος Μίχος με ένα μικρό κεφάλαιο αγοράζει μισο λεωφορείο. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια το εξοφλεί. Είναι ο ίδιος οδηγός σε αυτό. Σχολεία, εργοστάσια , αθλητικές διοργανώσεις , εκδρομές και μπάνια, βρίσκεται παντού. Το 1979 αγοράζει το δεύτερο λεωφορείο και το 1981 αγοράζει το τρίτο στα οποία και βάζει οδηγούς.

1983
1983 - Το μεγάλο έργο
Michos Tours 20

Τη χρονιά αυτή έρχεται η μεγάλη του ευκαιρία. Αναλαμβάνει εργολάβος στην Ελληνογαλλική Σχολή Αγίας Παρασκευή , ένα έργο 33 δρομολογίων που μεταφέρει 1600 παιδιά ημερησίως. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση πετυχαίνει στο σκοπό του. Τα λεωφορεία σταδιακά γίνονται 12 και ο ίδιος για τα επόμενα 30 χρόνια γίνεται το σήμα κατατεθέν του σχολείου.

2012
2012 - Αλλαγή σκυτάλης
1

Η εταιρία πλέον αλλάζει διαχείριση . Ο Αργύρης Μίχος ετόν 67 συνταξιοδοτείται και αναλαμβάνει τα ηνία ο γιός του Γιώργος. Πτυχιούχος Οικονομικών με μεταπτυχιακό στην ελεγκτική, ο Γιώργος έχει δουλέψει κοντά στον πατέρα του από την ενηλικίωση του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις της εποχής.